El Congrés

English
El mes de desembre (de l’1 al 7 de desembre) de 2010 se celebrarà a Catalunya el Congrés Internacional del Voluntariat, coordinat a Catalunya per la Cocat, i amb la coordinació internacional de la xarxa global CCIVS, vinculada a la Unesco. Hi participaran prop de 80 entitats d’arreu del món, incloent-hi 7 xarxes internacionals.
Durant aquests dies es busca compartir i construir projectes, campanyes, reptes, visions i estratègies en els àmbits locals, regionals i globals.

A més, el Congrés és el punt de partida del procés participatiu del projecte de Voluntariat 2011: Estratègies Globals per a reptes globals, on el Moviment Mundial de Servei Voluntari tractarà d’establir les prioritats principals, els reptes i les estratègies per al moviment durant els pròxims 10 anys, a través del Llibre Blanc del Voluntariat 2011-2021

El Congrés serà també una oportunitat única per a les entitats catalanes vinculades al voluntariat, el treball juvenil i la cooperació d’entrar en contacte amb el món del voluntariat internacional, i per tant de portar a terme un intercanvi de coneixements, experiències i bones pràctiques, així com desenvolupar nous vincles de col·laboració i xarxa associativa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s