Jornades de Sensibilització

English
Les Jornades de Sensibilització Nord-Catalunya-Sud volen constituir un espai de sensibilització social, d’aprenentatge i d’intercanvi entre els participants sobre diversos models de fer front als reptes de la transformació social i el desenvolupament local als països del nord i del sud, basant-se en els exemples de les entitats convidades i participants.

Espai de sensibilització: Perquè busquen arribar a la població juvenil i de totes les edats per a facilitar una reflexió sobre les causes i les estratègies per a reptes socials i econòmics comuns  al sud i al nord.

Espai d’aprenentatge i intercanvi: perquè el context de les jornades afavorirà el diàleg entre els protagonistes de les jornades, i el intercanvi de bones pràctiques.

Espai de desenvolupament de nous llaços de cooperació: perquè es busca que en aquest espai d’intercanvi, els seus actors busquin i trobin noves maneres de cooperar i enfortir els seus models de resposta i de transformació social.

La voluntat de les jornades és visibilitzar, enfortir i augmentar l’acció portada a terme per tal de fer front als reptes de la transformació social als dos hemisferis.

Durant les jornades es programen activitats molt diverses:

Activitats de carrer: són dirigides al públic general i busquen generar, en primer lloc, sorpresa, i en segon, aportar informacions que motivin al pensament crític als vianants. Estan organitzades pels joves del projecte Hemispheres.

Cinefòrum: mostra visions de diversos realitzadors centrats en la recerca de la transformació social, animant al debat als assistents.

Xerrades: estan destinades a un públic general i són un complement interessant a l’exposició.

Exposicions: mostren les diferents iniciatives i estratègies de transformació social de les entitats participants.

Jornades d’intercanvi: obre el diàleg, mitjançant taules rodones i activitats diverses amb facilitadors, entre les entitats del sud, les del nord i globals, entre elles i amb el públic assistent. Se celebren durant el Congrés Internacional del voluntariat.

Programa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s